fbpixel

Verzending boven €65,- gratis

logo

Leuke en nuttige hondenspeeltjes

Wanneer een te veel aan energie de reden is dat je hond thuis voor problemen zorgt, doet het aanbieden van een hondenspeeltje vaak wonderen. Bovendien zijn hondenspeeltjes leuk om te kopen, versterken ze de band tussen huisdier en eigenaar en kunnen ze je hond een gevoel van geborgenheid geven.

 

Hondenspeeltjes zijn er in allerlei soorten en maten

Er zijn hondenspeeltjes waarmee je hond kan puzzelen, zodat een slimme hond de uitdaging krijgt die hij nodig heeft om zich te blijven gedragen. Ook zijn er tug toys, zoals het flostouw: een hondenspeeltje waarmee je hond trekspelletjes kan doen met jou of met een ander gezinslid, al dan niet viervoetig. Trekspelletjes versterken de band tussen je hond en jou of degene met wie hij speelt. Ook bieden deze hondenspeeltjes een alternatief voor het tot scheuren toe trekken aan iets anders, zoals je satijnen lakens of je kasjmieren sjaal.

hondenspeeltjes trekspelletjes
puppy speelgoed

Veel honden reageren instinctief op alles wat lijkt op een prooidier. Dit geldt vooral voor jacht rassen, zoals golden-en labrador retrievers, kooikers, podenco’s, beagles, teckels, terriërs enzovoort. Gelukkig zijn er hondenspeeltjes te koop die precies op een prooidier lijken. Zoals een eend of bijvoorbeeld een varkentje. Deze dierenspeeltjes zijn er in pluche of rubber en al dan niet voorzien van een piepje.


Puppy speeltjes

Een speciale doelgroep voor hondenspeeltjes vormen de kinderen onder de honden: puppy’s zijn nog speelser en hebben meer energie uit te leven dan volwassen honden. Daarnaast mist je puppy misschien nog steeds de warmte en zachtheid van de broertjes, zusjes en de moeder uit het nestje. Een speeltje van zacht materiaal, zoals een knuffel of snuffelbal, mag in de speelgoed collectie van je puppy niet ontbreken.

Net als mensenbaby’s verkennen puppy’s veel met hun mond en hebben ze een grote neiging om te bijten in alles wat hun pad kruist. Daarom is een bijtring voor honden heel geschikt als puppy speeltje. Zoals de Kong Squeezz Goomz ring, voorzien van een piepje en met diverse structuren waardoor er voor de hond veel te beleven valt.
Nog meer kauwplezier heeft je hond of puppy met het Trixie bot van vinyl en met een piepje, in de kleuren rood of blauw.

Basic hondenspeeltjes

Het meest basic hondenspeeltje zijn we nog vergeten: een bal. De Denta fun bal heeft een frisse muntsmaak en masseert het tandvlees. Zowel een leuk stukje speelgoed om mee te gooien en te leren apporteren, als een speeltje om te kauwen en het gebit te stimuleren. Hier vind je het complete assortiment van hondenspeeltjes voor je puppy of hier voor je volwassen hond.
basic hondenspeeltje Denta fun bal