fbpixel

Verzending boven €65,- gratis

logo

Borstels en kammen

Er zijn heel veel verschillende borstels en kammen om te gebruiken.
Zelf gebruik ik het liefst een borstel met pinnetjes, die zeker niet te kort mogen zijn want dan komt de borstel niet tot de huid en blijven er vele klitten in de vacht zitten.
Het fijnst is een kam te gebruiken met een grove en fijne kant zo kun je een klit die nog een beetje vast zit eerst met de grove kant proberen te verwijderen en daarna de laatste controle met de fijne kant door de vacht heen.

Nature’s Specialties Shampoo en conditioning;

Onderscheid zich van anderen doordat ze alle producten zelf ontwikkelen en produceren! De ingrediënten kopen ze op vaste plekken en van hoge kwaliteit, niet van een veiling!
Natuurlijke ingrediënten, vrij van siliconen en parabenen en veel ook sulfaat vrij, biologisch afbreekbaar, vrolijke kleuren en geweldige resultaten.

Zuinig en makkelijk in gebruik en in verschillende prijsklassen

Thuis wassen ? wat heb je nodig;
mengfles van 500 ml
warm water
shampoo en conditioner
de shampoo en conditioner mag verdunt worden.
500 ml water en 20 ml shampoo
Laat zowel de shampoo als de conditioner even een paar minuten intrekken voor je het uitspoelt.

Bezorging

Gratis verzenden
vanaf €65,-

Natuurlijk

De beste
natuurlijke producten

Veilig online
betalen

Contact
Heb je iets niet kunnen vinden, een vraag over je bestelling of een opmerking? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bezorging
De levertijd van je bestelling zal 1-2 werkdagen zijn. Bestellingen proberen we dezelfde dag nog te verzenden ( behalve op zondag). Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 65,-.